Sonnen: Bilo bi jako gadno samo da me Wand dotaknuo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2013 10:34h Autor:

Chael Sonnen

Prilično neugodni susret koji su nedavno imali Chael Sonnen i Wanderlei Silva već bi polako padao u zaborav da kojim slučajem Američki gangster ne spomene svako malo taj slučaj.

Bivši izazivač u srednjoj i poluteškoj kategoriji UFC-a očito je zamjerio Wandu verbalni napad na njega koji je umalo prerastao i u fizički, a Chael je otkrio što je nedostajalo da bi do toga zaista i došlo.

"Doveo me Wand u prilično nezgodnu situaciju i ja sam bio spreman na sve. On je bio okružen svojim prijateljima, počeo se odjednom derati, sve je snimao… To nije baš pametna odluka. Ja shvaćam da mu nije lako ostati u fokusu medija s obzirom na to da nema nikakav meč, ali nisam očekivao da će medijsku pažnju tražiti baš na takav način", rekao je Chael.

"Ja ne volim uličnu tučnjavu, ne volim ni slušati o tome. To je jednostavno neprofesionalno. Da me njegov prst samo dotaknuo, bilo bi svega. Odmah bi ga poslao na pod, jednostavno ne bih imao izbora. Morao bih se obraniti, a ako se uzme u obzir da je on sa sobom doveo tri prijatelja, vjerojatno ne bih ni ja dobro prošao", smatra Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI