Sonnen: Biciklist Lance Armstrong mi je prijetio tužbom, ali zna da bih ga onda razbio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2013 08:12h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen nerijetko zbog svog dugog jezika zna upasti u probleme, a jednom prilikom umalo je zaradio tužbu od strane trenutno osramoćenog biciklista Lancea Armstronga koji je ostao bez praktički svih svojih osvojih medalja i titula u karijeri zbog otkrića da je do tih uspjeha došao dopingiran.

Armstrong je zbog toga ne tako davno tužio mnoge koji su ga optuživali za doping, vodio se vjerojatno onom da je napad najbolja obrana, no istina je ipak ugledala svjetlo dana.

Među onima koje je biciklist htio tužiti je i Chael Sonnen, koji se prilikom jednog gostovanja u TV emisiji također osvrnuo na njegovu situaciju i zbog toga mu je bilo zaprijećeno tužbom.

"Lance je jednostavno običan papak i pravo pitanje je zašto je čovjek morao uzimati steroide zbog nečega što moja šestogodišnja nećakinja radi svaki dan na cesti. On je učinio neke loše stvari i ponašao se kao budala svaki put kad bi to bilo spomenuto. Prijetio je i meni da će me tužiti, ali nakon što sam mu rekao da ću ga ja onda razbiti, sve je nestalo. Očekivao sam da će svejedno podignuti tužbu, ali ipak nije", otkrio je Chael.

Idući izazivač u poluteškoj kategoriji u jednom se razgovoru s MMA fanovima osvrnuo i na to čime je zaslužio meč protiv Jona Jonesa. "Ja sam republikanac, meni to jednostavno pripada i nisam morao zaslužiti tu borbu", našalio se Chael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI