Sonnen: Bacio sam kukavici Silvi mrkvu i nadam se da će je zagristi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2011 09:45h Autor:

Chael Sonnen

Zašto je bavio tako brutalnu izazivačku rukavicu Andersonu Silvi? Ne samo da je Chael Sonnen javno prozvao Silvu “lošim borcem”, nego je ustvrdio da će se ostaviti UFC-a ako izgubi od njega u sljedećem meču.

“Mislim da je kukavica i da neće prihvatiti dvoboj. Nekada moraš igrati po pravilima kukavica. Pokuvam ga namamiti u meč, pa se moram ponašati kao i on. Nudim mu mrkvu i nadam se da će je zagristi”, objasnio je Sonnen u razgovoru za Fiveouncesofpain nakon što je doslovce satrao Briana Stanna.

“Da mi Joe Rogan nije uzeo mikrofon iz ruku rekao bih mu: Anderson Silva, želim tvoj odgovor sada. Ako prihvatiš, čekat ću do Super Bowl vikenda, no ako odbiješ, odmah ću te razbiti i nalupati te po stražnjici ovdje u Houstonu”, dodao je Sonnen i zaključuje:

“Vidio sam ga kako pleše i moram priznati da ima neke dobre pokrete. Dobar je plesač, to priznajem. Jednom sam ga i u klubu vidio kako pleše i pomislio sam da je dobar.”

“Ja se trudim biti najbolji što mogu. Ovi svi momci su čvrsti. Stann nije razlika. Udario me jako u tijelo. I dalje me boli, i dalje osjetim. Samo to mogu reći. Ja nisam jedan od čvrstih momaka, ja sam najbolji. Imam gomilu novca i imam gomilu slave. Sada želim šest kila zlata i to je to.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI