Sonnen: Arogancija je napokon sredila Andersona

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2013 19:23h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen pratio je iznimno zanimljiv UFC 162 s komentatorske pozicije Fox Sportsa gdje se već itekako udomaćio. Brojni gledatelji oduševljeni su njegovim komentarima i nema sumnje da čak i nakon što završi svoju borilačku karijeru, uvijek mu preostaje ona komentatorska na TV-u.

Pojedini američki TV gledatelji tako su već čuli mišljenje borca koji se dva puta borio s Andersonom, na bodove ga čak i vodio, ali je na kraju bio poražen nokautima, a sada to imaju priliku i svi ostali.

"Tko god ušao s Andersonom u oktogon osjeti tu njegovu dozu bahaćenja i arogancije. To je ono što on koristi i taj pristup mu je jako dugo donosio rezultate. No, ako se pogleda i malo natrag u bližu povijesti, vidjet ćete da je to nešto što se prije ili kasnije vraća. Anderson ne može biti bahat i istovremeno držati svoje ruke gore i to ga je koštalo. Jednostavno 38-godišnji borac ne može biti brži od 29-godišnjaka", rekao je Chael.

Sonnen ga je ipak pohvalio što je taj njegov stil toliko dugo trajao i prolazio, smatra da je trebao znati da Weidman nije tip protivnik kod kojeg takvo nešto može proći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI