Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Anderson Silva će biti zapamćen kao Mike Tyson (VIDEO) | Fight Site

Sonnen: Anderson Silva će biti zapamćen kao Mike Tyson (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2012 09:02h Autor:

Chael Sonnen - majica

Lipanj 2012. je mjesec u kojem će svijet napokon dočekati jedan od najiščekivanijih dvoboja u posljednjih više od godinu dana.

Anderson Silva će drugi put u karijeri stati nasuprot Chaela Sonnena. I ovaj je put ulog titula prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji.

U posljednjoj, vrlo kratkoj izjavi, Sonnen je još jednom prilično gadno izvrijeđao svog sljedećeg protivnika. Dapače, usporedio ga je s jednim od najvećih boksača svih vremena – Mikeom Tysonom. Većini to ne bi bila uvreda, no Sonnen je našao načina da omalovaži dva velika majstora borilačkih sportova.

“Anderson Silva nije niti borac. Anderson Silva je netko tko služi za stvaranje novca, a svoje je ime stvorio na prevarama i mućkama. Anderson Silva nije niti najmanja misao u mojoj glavi.”

“Briga me za Andersona Silvu. On je lažnjak kojeg će zapamtiti kao Mikea Tysona. Boksača koji je imao neokaljan score jer se nije borio protiv nikoga”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI