Sonnen: Anderson se glupirao jer je znao da će izgubiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2013 09:07h Autor:

Anderson VS Sonnen

Chael Sonnen nije baš najveći fan Andersona Silve, to znaju apsolutno svi koji prate barem površno događanja u MMA svijetu posljednjih godinu-dvije, a sa svojim otrovnim komentarima ne prestaje ni nekoliko tjedana nakon što je Brazilac doživio svoj prvi poraz u sedam godina.

Američki gangster zahvaljujući suradnjama s pojedinim popularnim TV emisijama ima priliku svoja razmišljanja otkriti iznimno velikom broju gledatelja, a on se još uvijek drži one uvijek popularne teme, no ovog puta nju je koristio u jednoj radio emisiji.

"Anderson nije odglumio nokaut, ono je bilo sve čisto. Neki boksači su se protiv Mikea Tysona znali baciti na pod i ostati ležati, a onda nakon što bi sudac prekinuo meč pravili bi se da ne znaju što se dogodilo."

"Anderson je imao u meču protiv Weidmana samo dvije opcije. Ozbiljno se boriti i izgubiti ili se glupirati i izgubiti, a on je odabrao ovo potonje da može imati izliku zašto je izgubio. Uskoro će odraditi revanš, ali završit će isto kao i u prvom meču. Nemam ništa protiv Andersona, radi se o odličnom borcu, ali Chris je bolji", smatra Chael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI