Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Anderson pobjedom nad Weidmanom postaje najveći svih vremena | Fight Site

Sonnen: Anderson pobjedom nad Weidmanom postaje najveći svih vremena

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2013 09:22h Autor:

Sonnen VS Anderson

Je li Anderson Silva već sad najbolji MMA borac svih vremena? Nemali je broj onih koji smatraju da je zaista tako zahvaljujući njegovoj dugogodišnjoj neupitnoj vladavini u UFC-ovoj srednjoj kategoriji, no za Chaela Sonnena on će to postati tek ako uspije pobijediti u svojoj idućoj borbi.

Iako mnogima nije jasno zbog čega se toliko favorizira Chris Weidman među pojedinim drugim UFC-ovim borcima, no Sonnen također spada među one koji smatraju da će aktualni prvak u svojoj idućoj obrani titule prvaka imati velikih problema.

"Ne treba biti previše pametan kako bi se vidjelo da Weidman ima sve što je potrebno kako bi pobijedio Andersona i on će sigurno otići do vrha. Weidman je bolji i dobro se snalazi u situacijama gdje je Anderson inferioran u parteru. Nije nebitno i da Chris još nikad prije nije poražen", rekao je Chael.

"No, ako Anderson ipak uspije još jednom obraniti svoj pojas i pobijedio Weidmana, onda se dugogodišnja debata definitivno završava i može se reći kako je on najbolji MMA borac svih vremena", dodao je Sonnen koji je dva puta gubio od Andersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI