Sonnen: Anderson koristi lijek za menstrualne tegobe

UFC 26.09.2011 08:45h Autor:

Midol

Nakon par dana odmora od Chaela Sonnena, najveći trash talker MMA-ja je ponovno u fokusu. Upitan u jednom intervjuu da li Anderson Silva upotrebljava nedozvoljena sredstva, Sonnen je spustio Brazilcu odgovorivši da ono što on uzima, nije zabranjeno pravilima UFC-a.

“Ono što on uzima, možete konzumirati i prije meča. Neke lijekove ne smijete koristiti, no Anderson smije zato što Midol (lijek za menstrualne tegobe op.a.) nije zabranjen, kao niti čokolada ili filmovi Gerarda Butlera”, poentirao je Connen i dodao:

“Ja osobno nikad nisam imao takvih problema i zato mi je žao jer se Silva mora s njima nositi. Zaista bih volio vidjeti kakav je to borac kada je u punoj spremi. Očito je da do sada to nismo vidjeli. Ne sjećam se kada je izjavio da se nije borio ozlijeđen. Silva mora početi bolje paziti na sebe inače će pružati ovakve neuvjerljive borbe sve dok ne umre ili dok ne stigne u menopauzu.”

Ukoliko svlada Briana Stanna na UFC-u 136, Chaelu Sonnenu se smiješi prilika za osvetu protiv ponajboljeg borca današnjice…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI