Sonnen: Aldo je prijetio tužbom meni, ali i čitavom UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2015 11:09h Autor:

Josea Aldo

Jose Aldo je preko svog odvjetnika prijetio tužbom i Chaelu Sonnenu, ali i čitavom UFC-u – promociji koja mu je poslodavac. Vijest je to koju je medijima otkrio sam Sonnen i koja pokazuje na koji nivo su pali odnosi između elitne promocije i najboljeg P4P borca svijeta i usput govoreći njihovog šampiona.

Razlog prijepora je Aldova ozlijeda za koju je Dana White javno rekao da je lažna, a zbog koje je Brazilac otkazao nastup protiv Conora McGregora.

"Netko me zove i javio sam se dok sam bio u autu. To je bio odvjetnik u Brazilu koji mi prijeti da će me tužiti i tražiti zadovoljštinu", opisuje Sonnen i dodaje:

"Upravo sam bio na showu Michaela Landsburga u Kanadi gdje su me pitali o meču Aldo vs. McGregor i što mislim o tome. Ja sam im odgovorio i opisao situaciju. Negdje u odgovoru sam rekao da Aldo mulja jer je imao dvije različite snimke tog rebra. Snimka koju je poslao UFC-ovim liječnicima i koja je samo pokazala da je rebro natučeno i doktori su mu dali dozvolu da se bori. Druga snimka koju je stavio na internet je vrlo čisto pokazivala slomljeno rebro."

"Odvjetnik je tvrdio da se radi o laži i da nisu postojala dva seta snimaka i da je ona na internetu ista kao i ona koju su poslana UFC-u. Prijetili su mi da ne pričam više o tome ili će me tužiti. Ja sam odgovorio da ću napraviti čak i korak više. Ako to što sam rekao nije istina, ja ću se javno ispričati. Ne želim govoriti neistinu, ali sam ipak malo zbunjen zašto meni prijete. Pa ja sam samo ponovio nešto što su drugi već rekli. To sam čuo na UFC-ovoj press konferenciji."

A onda je, prema Sonnenu, uslijedio šok. Odvjetnik mu je otkrio da su priprijetili i tužbom UFC-u.

"Rekli su mi da pratim što se događa jer UFC više neće nastaviti s istom retorikom jer su prije mene nazvali njih i prijetili im također tužbom. To je prilično velik bluff. To je toliki bluff da mislim da je ipak istina", zaključuje Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI