Sonnen: Ako vas netko upuca, odite i pobijte mu obitelj! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2012 08:57h Autor:

Chael Sonnen iz dana kada se bavio i politikom

Osim što se priprema za dvoboj protiv Marka Munoza na UFC on FOX 2 priredbi, UFC-ov brbljavac, Chael Sonnen, paralelno drži seminare i podučava mlađe generacije.

To čini u skladu sa svojom osobnošću, vrlo temperamentno i zanimljivo. Chael je svojim učenicima, naime, poručio da se protivniku uvijek moraju suprotstaviti istim ili čak i jačim intenzitetom i energijom od njegove.

“Morate mu odmah vratiti. Ako vas udari, udarite ga još jače. Nemojte čekati minutu i onda vratiti. Ako vas gurne, gurnite ga odmah natrag. Tada će to prestati raditi”, objašnjava Sonnen i dodaje:

“Morate vratiti istim ili jačim intenzitetom. Ako vas pljesne, vi ga udarite, ako vas udari, vi ga pogodite nogom, ako vas pogodi nogom, vi ga upiknite nožem. Ako vas upikne nožem, vi ga upucajte. Ako vas upuca, onda mu odite i pobijte obitelj. Ne dajte da vas maltretira. Sve je u glavi, tu ne govorim o stvarnom ranjavanju protivnika”, ipak je na kraju objasnio američki borac nakon što se publika nasmijala na posljednju opasku…

Video Sonnenove poduke možete pogledati OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI