Sonnen: Ako me Belfort želi maknuti, neka i mene nokautira!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2013 08:35h Autor:

Chael Sonnen

Vitor Belfort stigao je do velike pobjede nad Michaelom Bispingom, a bilo je izuzetno zanimljivo i nakon borbe tijekom kratkog intervjua u oktogonu.

Brazilski borac tada je vrlo jasno otkrio što želi, a to je revanš protiv Jona Jonesa. To bi značilo da UFC treba otkazati nastup Chaela Sonnena.

Američki borac dobio je priliku za ekspresni odgovor pošto je bio gost u TV studiju tijekom prijenosa borbi iz Sao Paula te je Sonnen očekivano reagirao u svom stilu.

"Prilično sam zbunjen što se sada događa. Ne znam zna li Vitor da mi nismo u istoj kategoriji. Ne znam ni zna li on da nije prvak, a čujem ga kako govori o meču 'prvak protiv prvaka'. Govori mi da se maknem s puta. Ja to nikad ne bih nekome rekao, ja bih ga nokautom maknuo s tog puta", rekao je Chael.

No, teško da će UFC mijenjati svoje planove oko borbe čija promocija traje već neko vrijeme, a Sonnen je ionako uvjeren da Belfort njega ne bi mogao srediti kao što je uspio Bispinga. "Vitore, pobjeda nokautom protiv mene jedina je stvar koju ne možeš imati", dodao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI