Sonenn: McGregor će učiniti sve kako bi se u idućoj borbi susreo s Mayweatherom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2016 12:34h Autor:

Conor McGregor i Floyd Mayweather

Osvajanjem drugog pojasa u manje od godinu dana, Conor McGregor se našao u poziciji koja mu je donijela pregršt opcija. Spominju se tu Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson, Nate Diaz, Jose Aldo pa i velter prvak Tyron Woodley, ali niti jedan od njih nije protivnik kojeg McGregor želi u svom idućem nastupu, barem prema riječima Chaela Sonnena.

Bivši UFC-ov izazivač i član Bellatorovog rostera smatra kako će Irac učiniti sve da idući meč odradi protiv Floyda Mayweathera.

“Samo nebo je granica za Conora. Nitko ne zna što on želi učiniti. Ima ugovor s promocijom i na kraju će trebati Danu Whitea za svoje iduće poteze, barem dok je pod ugovorom s UFC-om. Ono što Conor govori ljudima, ono što im privatno otkriva, je to da nakon borbe s Eddiejom želi uzeti pauzu i učiniti sve kako bi se domogao meča s Floydom Mayweatherom.

Naravno, tu ključnu ulogu mora odigrati i White, a navodno on još nije zatvorio vrata ovoj ideji. Glasina kaže kako bi on htio barem saslušati plan. Osobno mislim kako ova priča ima temelja”, poručio je Sonnen čije izjave prenosi MMA Mania.

O potencijalno susretu ovih zvijezda borilačkih sportova se već naveliko pisalo, a izgleda kako se priča ponovno pokušava aktualizirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI