Soldić odgovorio na optužbe Du Plessisa da “nije čist borac”- To je samo izgovor jer zna da će izgubiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 18:34h Autor:

Roberto Soldić

Roberto Soldić je odgovorio na optužbe da “nije čist borac” svog protivnika Dricusa Du Plessisa s kojim večeras na KSW 45 priredbi u Londonu revanšira u borbi za titulu  prvaka velter kategorije.

Provjerite gdje i kako gledati Soldićev meč na KSW-u 45 od 19:00 sati

Naime, Južnoafrikanac koji je u travnju Soldiću oduzeo titulu na KSW-u 43 porazivši ga prekidom u drugoj rundi, uoči revanša je svog rivala optužio da “igra prljavo.”

“Smatram kako Soldić nije čist borac, iskreno ću vam priznati”, rekao je Du Plessis u intervju.”Ne želim time dovesti do toga da mislim kako uzima steroide, ali on se nikada do sada nije borio pod reguliranim pravilima, a ja se pod njima borim cijelu karijeru.”

Nije se dugo čekalo na odgovor Soldića koji je optužbe prokomentirao u razgovoru za MMA Fighting. Vitez iz Viteza smatra da se radi o najobičnijem izgovoru za poraz koji slijedi.

“Nadam se da će KSW uvesti doping kontrolu za svoje prvake. Tako bi i trebalo biti”, rekao je Soldić te se zatim osvrnuo na Du Plessiov komentar. “Mislim da je to samo priča s njegove strane. Već je pronašao izgovor jer zna što će se dogoditi u Londonu.”

U slučaju pobjede, Soldić je spreman i na treći meč s Du Plessisom.

“Naravno da ću mu dati revanš nakon što pobijedim. Spreman sam na bilo koga. KSW mi samo treba reći ime i ja ću se boriti. Nije mi problem dati mu revanš.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI