“Šokirana” Joanna: UFC nije poštovao već potpisan ugovor, da su me izbacili iz meča sam saznala iz medija! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 11:51h Autor:

Joanna Jedrzejczyk (Instagram)

Nema više ljubavi između UFC-a i bivše prvakinje Joanne Jedrzejczyk. Između dvije strane je dugo vladala idila, a ona je sada očito narušena odlukom da se meč protiv Valentine Shevchenko s UFC-a 231 preseli na UFC 230.

Kako je sama otkrila u podugačkom Instagram postu, Poljakinja je odbila takvu mogućnost jer joj za protivnicu kalibra Shevchenko treba čitav pripremni kamp. Kada je rekla UFC-u da ne pristaje na meč mjesec dana ranije, oni su bez da su informirali bivši prvakinju, u meč protiv Shevchenko gurnuli Sijaru Eubanks.

“Ja da sam odustala od meča? Nikada! Ovo je istina”, započela je svoje obraćanje javnosti poljska zvijezda te je nastavila:

Joanna reagirala na bizarnu glavnu borbu UFC-a 230: “Who the f… is Sijara Eubanks?”

“Jučer su me obavijestili da je moj meč otkazan. Nažalost, ovu informaciju sam dobila od novinara. Bila sam šokirana. Osjećam se ljuto i tužno. Već sam potpisala ugovor da se borim 8. prosinca, ali taj ugovor je ignoriran. Pokušali su me uvjeriti da uzmem meč u studenom, ali u isto vrijeme ne bih imala dovoljno vremen da se dobro pripremim. Valentina je zahtjevna protivnica, a moj cilj je uvijek da se pripremim najbolje što mogu. Svaku protivnicu poštujem i tretiram s mnogo respekta. Da me zanima isključivo novac, borila bih se u New Yorku.”

U nastavku podugačkog obraćanja javnosti Jedrzejczyk kaže:

“Petnaest godina se fokusiran na razvoj, na to da budem prava sportašica i da ostvarim svoje sportske snove. Naravno, MMA je moj posao, ali prije svega to je moja strast, nešto što kola mojim venama. Osjećam i veliku odgovornost kada potpišem ugovor za neki meč. Uvijek ga poštujem i kada je potpis gore, moj jedini cilj je pripremiti se što bolje. Razumijem odluku UFC-a da prebaci meč i pokuša spasiti event u New Yorku. Sve se događa s razlogom. Prije ili kasnije ću postati prvakinja u dvije kategorije.”

U ovom trenutku nije jasno hoće li Poljakinja nastupiti na UFC-u 231 i ako hoće, protiv koga će to biti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI