Šok: Otkazan meč Cejudo vs. Pettis na UFC-u 211!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2017 11:33h Autor:

Cejudo vs. Pettis

Samo dva dana prije UFC-a 211 u Dallasu, otkazana je jedna od borbi s glavnog popisa. Gledatelji nažalost neće moći vidjeti dvoboj između Henryja Cejuda i Sergia Pettisa. Razlog je ozljeda šake bivšeg izazivača, kako saznaje MMAFighting.

Prema pisanju američkih borilačkih medija, Pettis će unatoč nenastupanju dobiti honorar i neće morati zadovoljiti službenu vagu koja je na rasporedu u petak.

“Ovo je sranje čovječe. Nikada mi se to nije ranije dogodilo. Toliko sam truda i vremena uložio u ovaj kamp. Dva dana prije nastupa života sam se ozlijedio”, rekao je Cejudo novinarima te je dodao:

“Želim se ispričati fanovima, ali i Sergiu Pettisu. Prije dva tjedna sam ozlijedio ruku na sparingu nakon čega sam otišao doktorima. Nisam mogao niti udarati, niti hrvati. Doktor je pogledao snimke te je rekao da mi ruka nije slomljena. Pretpostavili smo da je natučena. Stao sam s upotrebom te ruke tjedan i pol dana, kako bih joj omogućio odmor. Od tada sam odradio i terapiju koja je pomogla razbiti otok. Nakon što smo stigli u Dallas, odlučili smo napraviti lagan trening na fokusere, ali sam odmah osjetio oštru bol u šaci i čitavoj ruci.”

“Kontaktirali smo UFC kako bismo vidjeli hoće li mi dopustiti određene lijekove protiv bolova. Poslali su me specijalistu koji je rekao da mi se u šaki stvorila cista, kao i da postoji ruptura, a moguće i lom ligamenata. Injekcije bi mogle samo pogoršati stvar te je doktor ustvrdio kako nema smisla boriti se. Vratit ću se jači nego ranije”, zaključuje Cejudo.

Umjesto ovog dvoboja čelnici UFC-a su odlučili na glavnu kartu gurnuti meč između Davida Brancha i Krzysztof Jotka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI