Soa Palelei se povlači iz sporta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2015 12:55h Autor:

Soa Palelei

UFC-ov teškaš Soa Palelei ovih se dana povukao u mirovinu. 38-godišnji Australac je karijeru završio na omjeru od 22 pobjede i pet poraza, od čega je četiri pobjede i tri poraza ostvario u najjačoj MMA organizaciji.

"The Hulk" je u UFC-u debitirao 2007. godine porazom od Eddieja Sancheza. Nakon tog poraza nastupao je po manje poznatim organizacijama i u tom je periodu ostvario deset pobjeda i jedan poraz i to od Daniela Cormiera, aktualnog UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji, na Xtreme MMA 3 priredbi održanoj 2010. godine. U najjaču MMA organizaciju na svijetu se vraća 2013. godine i prekidom ostvaruje tri pobjede u nizu. Slijedi razdoblje u kojem ostvaruje pobjedu uz dva poraza, od čega je ovaj posljednji doživio od Brazilca Antonija Silve na UFC 190 eventu.

"Uživao sam, ali osjećam da je vrijeme da se usredotočim na obitelj i druge interese", poručio je Palelei preko Twittera.

Paleleija ćemo pamtiti po agresivnom stilu i želji da borbu uvijek uvijek završi prekidom. U oktagonu, ali i izvan njega pokazivao je veliko srce sudjelujući u brojnim humanitarnim akcijama.

Video koji sadrži dio njegovih najboljih poteza pogledajte u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI