Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soa Palelei ne smije posjetiti bolesnu djecu! | Fight Site

Soa Palelei ne smije posjetiti bolesnu djecu!

UFC 09.10.2015 10:35h Autor:

Soa Palelei

UFC-ov teškaš Soa Palelei dobio je zabranu posjetiti bolesnu djecu u jednoj australskoj bolnici. Zabrana je uslijedila unatoč činjenici da je Palelei za djecu u jednoj drugoj bolnici prikupio preko 50 tisuća dolara.

Razlog zabrane je taj što Zapadna Australija ne dopušta borbe u kavezu unatoč tome što su boks, MMA i općenito borbe u ringu legalne.

"S obzirom na veliku medijsku pokrivenost sporova vezanih uz UFC i borbe u kavezu, koje su trenutno zabranjene u Zapadnoj Australiji, Ravnatelj bolnice Princess Margaret zaključio je kako nije prikladno da predstavnik tog sporta posjećuje bolnicu", izjavio je glasnogovornik bolnice za CNN.

Palelei je teško pogođen ovakvom odlukom budući da je i sam roditelj bolesnog djeteta i duboko je posvećen pomaganju bolesnoj djeci.

"To je tako razočaravajuće. Bio sam jako tužan kada sam saznao tu vijest. Veliki sam obožavatelj boksa, ali tamo se ljudi udaraju u glavu 12 rundi bez prestanka. U MMA-ju je 80 % borbe "graplling" i "submission". To je čisto ludilo, valjda je samo riječ o zatucanim ljudima. Mislio sam da je ovo diskriminacija mene i mog sporta, ali ovo nema nikakave veze sa UFC-om, ovdje je riječ o prikupljanju novaca za djecu. Ja volim ovo raditi. Naš sport nije ništa u usporedbi s onim kroz što ova djeca prolaze svaki dan", rekao je Palelei.

Palelei je inače i ambasador dobrotvorne organizacije "Make A Wish" i pokušat će prikupiti još novaca za djecu tako što će na spravi za vježbanje provesti čak 24 sata bez pauze.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI