Snoop Dogg poručio Cormieru: Jones će te razbiti, a ja ću ispratiti do oktogona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2017 14:45h Autor:

Snoop Dogg & Jon Jones

Unatoč svim problemima u koje upada Jon Jones ima veliku podršku fanova, naročito kada se radi o njegovom rivalstvu s aktualnim prvakom poluteške kategorije, Danielom Cormierom. Tako je i slavni reper Snoop Dogg nakon UFC 210 priredbe javno podržao svog “frenda” Jonesa za kojeg tvrdi da je najbolji borac u sportu.

Cormier je na UFC-u 210 prošlog vikenda u Buffalou obranio naslov ugušivši Anthonyja Johnsona, a Jones je sve promatrao iz publike budući da je zbog pozitivnog doping testa suspendiran do srpnja.

Nakon pobjede Cormier je u oktogon intervjuu uputio nekoliko komentara jedinom čovjeku koji ga je ikad porazio, a Snoop je pokazao lojalnost Jonesu i čak najavio da će ga ispratiti do kaveza kada bude revanširao protiv DC-a.

“Pričaš puno sranja. Skinny Bones Jones će te jebeno razbiti. Kad se Jones vrati, ja ću ga ispratiti (do oktogona), vjerujte mi.”

Snoop je zatim u izjavi za TMZ rekao da će Jones pobijediti Cormiera zato što je on najbolji borac svih vremena.

“Skinny Bones Jones je najveći jebač koji je ikad kročio u oktogon. On je moj kompić. Pustit će ga da se vrati i legalizirat će travu u UFC-u.”

Naravno teško je zamisliti da Snoop ne podrži čovjeka koji ga je učio bacati “spinning elbow” što se dogodilo prošlog ljeta kada je Snoopa turneja odvela kod Jonesa u Albuquerque u Novom Meksiku gdje su podružili u “backstageu.”

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI