Snoop Dogg ismijavao uplakanog Cormiera pa razljutio dežurnog kritičara UFC-a: “Smijenite ga! Nema poštovanja, a ni znanja o sportu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2017 20:43h Autor:

Snoop Dogg i Daniel Cormier (Ilustracija)

Snoop Dogg nedavno je predstavljen kao komentator “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” showa u kojem mu društvo pravi umirovljena MMA legenda Urijah Faber. Iako je ovaj popularni reper i prije znao ‘nabaciti’ pokoji komentar na račun UFC-ovih boraca, ohrabren svojom novom ulogom se izgleda malo previše opustio te prešao granicu, a time i razljutilo pojedine UFC-ove borce.

“Vidjeli ste što je (Jon Jones, op.a.) učinio DC-u? Natjerao ga je da plače poput kuje. Nisi trebao pričati svo to sranje dok je on bio pod suspenzijom. Nikad nemoj na taj način pričati o čovjeku dok prolazi kroz teške trenutke. Kad netko dotakne dno onda mu moraš pomoći da se pridigne”, ismijao je i kritizirao Snoop Dogg bivšeg prvaka Daniela Cormiera u svoj nedavnoj izjavi.

Očito je da Snoop nije skrivao zadovoljstvo rezultatom iz glavne borbe UFC-a 214 što se moglo i pretpostaviti s obzirom na to da je uoči meča otvoreno govorio da navija za “svog čovjeka” Jona Jonesa.

No komentari neprimjereni nekome tko je sada zaposlenik UFC-a, razljutili su i dežurnog kritičara ove MMA promocije – Ala Iaquintu, talentiranog borca lake kategorije koji svako malo nemilosrdno ‘gazi’ po svom poslodavcu.

“Stvarno želim da zamijene Snoop Dogga na ‘Contender Seriesu’. Lik nema poštovanja, a ni znanja o sportu ili borcima. Konstantna sprdnja”, napisao je ‘Raging’ Al na svom Twitter profilu.

Dio fanova je već pozdravio njegov prijedlog, a neki su otišli toliko daleko da su kao zamjenu za rep ikonu predložili MMA novinara i analitičara Robina Blacka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI