Snimke glave pokazuju: Florijanovi laktovi su bili nelegalni!

UFC 25.06.2011 07:48h Autor:

Kenny Florian

Diego Nunez je, naime, pretrpio, teške kontuzije i porezotine na potiljku glave koji su plod Florianovih laktova, a koji naravno nisu dozvoljeni prema pravilima UFC-a.

Iako ne žele oduzeti ništa od pobjede Kennyju Florianu priznajući kako je bio bolji, kamp Diega Nunesa će UFC-u poslati medicinske nalaze i snimke glave koji pokazuju kako su neki od udaraca Floriana bili nelegalni.

Nunez je, naime, pretrpio, teške kontuzije i porezotine na potiljku glave koji su plod Florianovih laktova, a koji naravno nisu dozvoljeni prema pravilima UFC-a. Dvojac se sučelio prije dva tjedna na UFC-u 131 i Florian je na koncu slavio odlukom sudaca.

“Ti laktovi, kako mi to vidimo, bi trebali biti ponovno analizirani. Ne uzimam ništa Kennyjevoj pobjedi, no, kada smo vidjeli snimke Diegove glave, dobro smo se zamislili. Poslat ćemo nalaze UFC-u i pitati ih jesu li ta mjesta legalna”, objašnjava Nunesov trener Andre Pederneiras za Tatame.

“Ne želimo promjenu rezultata jer je Florian bio bolji i zaslužio je pobjedu, no ako su ti laktovi bili legalni, onda ću ubuduće instruirati svoje učenike da ih tako i upotrebljavaju. Nekada se promjene pravila i vi izgubite zbog glupih detalja”, ironično je dodao Pederneiras.

Tuga u Nunesovom kampu je tim veća, zbog činjenice da je Brazilac u prvoj rundi “nokdaunirao” Floriana i izgledalo je kao da bi susret već tada mogao završiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI