Snimka otkriva: Je li Till varao već na prvom vaganju? (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2018 18:43h Autor:

Darren Till

Pomalo nevjerojatno je što je promaklo gotovo svima s prvog vaganja Darrena Tilla, koje je odradio u subotu te na kojem je imao gotovo dva kilograma viška. Naime, snimka poljskog portala “In The Cage” otkriva kako je borac iz Liverpoola varao. Ili možda ipak nije?

Naime, većina snimaka s vaganja pokazuju Tilla u krupnijem planu, a tek ona poljskog medija, koja nije došla do tolikog broja izvora, pokazuje i njegove noge. I na snimci se savršeno dobro vidio kako je Till prvo na vagu stao kompletnim stopalom desne noge, dok je lijevom nogom stao tek prstima, a ostatak noge mu stoji u zraku. Odmah su se pojavile tvrdnje nekih ljudi, koji se smatraju upućenima u tematiku, ukoliko na vagi niste čvrsto s oba stopala, a vaga je analogna, ona neće pokazati točnu težinu.

Prvo su ovo otkrili neki fanovi, a nakon što je to došlo do Colbya Covingtona, postalo je javno. On je objavio fotografije na kojima se jako dobro vidi način na koji je Till stao na vagu, a dodali smo i video iz kojeg su zapravo te fotografije nastale. Iskreno ne znamo koliko je ovo dodatno utjecalo na njegovu težinu, no po forumima smo pronašli komentare koji ukazuju na to da ovo nije pravilan način vaganja te da je Till vjerojatno imao još barem kilogram više nego što je vaga pokazala. Ipak, neki tvrde kako ovo nije moglo utjecati na njegovu prikazanu težinu. Vama ćemo prepustiti taj sud.

A vaga mu je pokazala 79.1 kg, dok je jučer u 13 sati bila na 85.9, čime je Till ispunio uvjet nastupa u glavnoj borbi eventa. Epilog smo na kraju vidjeli. Britanac je bio vidno krupniji borac od Wonderboya Thompsona te je na kraju upisao pobjedu kontroverznom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI