Smolka u misiji iskupljenja na UFC 207 protiv Raya Borga

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2016 20:07h Autor:

Louis Smolka

Nakon što je doživio poraz od Brandona Morena, čime se dogodilo jedno od najvećih UFC iznenađenja u 2016. godini, Louis Smolka će misiju iskupljenja imati na UFC 207. Tamo ga čeka još jedan borac sličnih ambicije, Ray Borg.

Smolka (11-2, 5-2 u UFC-u) je u borbu protiv Morena ušao previše samouvjeren. Znao je da ga pobjeda može dovesti do napada na titulu prvaka muha kategorije, no dozvolio si je previše opušten ulazak u borbu. Mladi Moreno ga je dočekao te savladao prekidom u prvoj rundi, bez da je Smolka išta stigao i prezentirati.

Nakon takve borbe momak s Havaja je htio što skoriji povratak u kavez, a UFC mu ga je osigurao za UFC 207 event, 30. prosinca u Las Vegasu. Tamo ga čeka Ray Borg (9-2, 3-2 u UFC-u), borac koji je u 2016. ušao s tri pobjede u nizu, no onda je neugodno poražen od Justina Scogginsa.

Ovo je prava eliminacijska borba za vrh muha kategorije, između dva mlada i talentirana borca, koji u bližoj budućnosti sebe vide s pojasom prvaka. Jedan će se na taj put uspješno vratiti, no drugi bi porazom u ovoj borbi mogao završiti par stepenica ispod.

UFC 207 je posljednji event najbolje svjetske promocije u godini, a predvode ga Amanda Nunes i Ronda Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI