Smolka ne zamjera irskim fanovima: Jednako bi bilo i da ja izgubim na Havajima

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2015 13:14h Autor:

Louis Smolka

Louis Smolka iznenada se našao u glavnoj borbi Fight Nighta u Dublinu, a tamo je šokirao miljenika domaće publike, Patricka Holohana. To je na prvi mah rezultirali bijesnim fanovima, no pobjednik borbe im nije zamjerio. Misli kako bi slična situacija bila i da on izgubi glavnu borbu na Havajima.

Nisu dobro irski fanovi prihvatili činjenicu da je Patrick Holohan poražen od Louisa Smolke u glavno borbi jučerašnjeg eventa. Prema kavezu su poletjele čaše piva, a jedan je novinar čak naveo kako mu je kolega pogođen teniskom lopticom. No, sve se to brzo smirili, nakon što je Smolka pozdravio publiku i rekao da mu je bilo prekrasno.

"Znam kako me vi sad mrzite, no ja vas ljudi volim. Jedva čekam da mogu izaći van i popiti Guinessa i Whiskeya", rekao je Smolka odmah nakon borbe te su uslijedile ovacije prepune dvorane. Navijačima nije zamjerio apsolutno ništa, što je kasnije na konferenciji za medije i rekao:

"Naravno da nije ugodno kad netko pobijedi tvog domaćeg borca i to u njegovom gradu. No, siguran sam kako bi ista reakcija publike bila i da ja izgubim na Havajima, pa ne mogu im stvarno ništa zamjeriti. Ovo je takav sport i moramo biti spremni na to.

Smolki je ovo četvrta pobjeda u pet UFC nastupa, ali prije ove borbe nije bio rangiran. Poražen je jedino od Chrisa Cariasa, koji je nakon te borbe napao naslov, a ovo mu je sad treća pobjeda u nizu. Naravno da gleda unaprijed i prema vrhu.

"Vrijeme je da krenem pobjeđivati rangirane borce, odnosno trebam dobiti priliku boriti se s njima. Nadam se da će se to dogoditi. Naravno, ne gledam odmah na vrh, trebam ići korak po korak. Mislim da sam zaslužio tu priliku, a sad idemo dalje. Možda bih tako nakon par pobjeda mogao doći i do borbe protiv prvaka", rekao je na kraju ovaj momak, koji je izuzetno dobro iskoristio priliku sudjelovanja u glavnoj borbi nekog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI