Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Smith natuknuo da je on novi UFC komentator, hoće li potpuno zamijeniti Joea Rogana? | Fight Site

Smith natuknuo da je on novi UFC komentator, hoće li potpuno zamijeniti Joea Rogana?

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2018 12:19h Autor:

Jimmy Smith

Dugogodišnje zaštitno TV lice Bellatora, Jimmy Smith, će gotovo sigurno postati nova akvizicija UFC-a. I to nakon što na kraju 2017. godine nije uspio dobiti produljenje ugovora s Viacomom pod istim uvjetima koje je imao svih ovih godina.

Gostujući u ponedjeljak u popularnoj emisiji The MMA Hour, Smith je otkrio kako je već u listopadu prošle godine znao da bi moglo doći do promjene radne sredine jer mu je Bellator najavio kako žele promijeniti uvjete suradnje. On na promjene nije pristao te se nakon dugogodišnje gaže u toj organizaciji kao glavni sukomentator, oprostio od svojih suradnika.

“Vidjet ćemo. Pregovaramo, radi se. To je sve što mogu reći. Za otprilike tjedan dana bi se sve trebalo znati. Definitivno unutar jednog tjedna”, odgovorio je Smith gostujući u The MMA Houru na pitanje ima li već novi dogovoren posao.

Naime, nije tajna kako UFC već godinama želi u svoje redove dovesti ovog sjajnog sukomentatora. No, do sada je uvijek na putu njihove suradnje stajao ugovor s Bellatorom. Sada je situacija čista.

Iako Smith nije želio potvrditi da bi karijeru mogao nastaviti u UFC-u, to se može zaključiti iz njegovih riječi…

“U našem svijetu komentatora, praktički je isto kao i kada si borac. U SAD-u, možeš raditi za UFC, Bellator ili ti ovo može biti honorarni posao. Možeš se boriti i tada, ali moraš raditi još nešto. Ako ne radiš za UFC ili Bellator, nego se boriš za nekoga drugoga, vjerojatno možeš nešto zaraditi. Ali moraš raditi još nešto. Nije ništa drugačije niti, ako si komentator. Ili je UFC, ili je Bellator, ili je kombinacija nekih stvari”, otkriva Smith dajući do znanja da je pred potpisom ugovora za elitnu organizaciju.

Upitan hoće li imati dovoljno posla u UFC-u s obzirom na velik broj drugih komentatora, Smith odgovaa da se za to ne boji…

“To je organizacija koja osim prijenosa uživo, stvara i gomilu svog TV programa. Tu su razni magazini, emisije, najave, Countdowni… Tako da se u tom pravcu uopće ne brinem, ako tamo završim”, zaključuje popularni komentator.

Borilački kuloari špekuliraju da bi Smith mogao trajno zamijeniti popularnog Joea Rogana. Naime, Rogan je posljednjih godina sve manje prisutan u UFC-u, a sve češće vodi svoj popularni podcast “Joe Rogan Experience”. Najprije je suzio broj UFC “gaža” na samo one s PPV predznakom na teritoriju SAD-a, a neki tvrde da pokušava potpuno ugasiti ovaj angažman. Navodno je u nekoliko navrata i sam UFC-u predlagao da umjesto njega za ovaj posao uzmu upravo Jimmyja Smitha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI