Smith i Bermudez ostavili Stošića bez bonusa, borba večeri su Roberts i Zawada (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2018 13:08h Autor:

Danny Roberts i David Zawada

Bonusi nakon UFC Fight Night 134 eventa u Hamburgu pripali su Davidu Zawadi i Dannyu Robertsu, koji su neupitno odradili najbolju borbu večeri te Anthonyu Smithu i Mannyu Bermudezu za najbolju izvedbu.

David Zawada i Danny Roberts odradili su sjajnih i vrlo zabavnih 15 minuta borbe, prepunih preokreta te su ostavili sve što su imali u kavezu. To se vidjelo po tome kako su se ponašali nakon znaka za istek vremena (naslovna slika članka). Neizvjesnost borbe dokazana je i sudačkim karticama, budući da je jedan sudac sve tri runde kao poljskom borcu iz UFD gyma, no to mu nije pomoglo, budući da su dvojica smatrali kako dvije runde pripadaju Britancu. Mala utjeha mu je ipak u tome što je za ovaj nastup, koji je prihvatio prije samo tjedan dana, zaradio dodatnih 50.000 dolara, kao i njegov protivnik.

Tako su Zawada i Roberts bonus oduzeli drugoj najboljoj borbi, onoj između Nicka Heina i Damira Hadžovića, a nisu bolje prošli niti Darko Stošić i Aleksandar Rakić po pitanju bonusa za najbolju izvedbu. Možda su se do posljednje borbe programa, posebno Darko Stošić koji je slavio prekidom, i nadali tome, no destrukcija Shoguna Rue od strane Anthonya Smitha svakako je vrijedna te dodatne financijske injekcije. Drugi bonus bio je već od ranije siguran, a zaradio ga je Manny Bermudez za fenomenalnu završnicu borbe protiv Daveya Granta, koju možete vidjeti u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI