Smith i Aldani zasluženi bonus za ponajbolju žensku borbu u UFC povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2016 11:57h Autor:

Irene Aldana i Leslie Smith

Nakon UFC on FOX 22 eventa jedna stvar bila je sigurna i prije objave, a to su dobitnici bonusa. Leslie Smith i Irene Aldana zaradile su po 50.000 dolara za jednu od najboljih ženskih UFC borbi uopće, dok su za najbolju izvedbu nagrađeni Paul Craig i Michelle Waterson.

Čim se pojavila vijest kako Irene Aldana dolazi u UFC, poznato je bilo kako dolazi borkinja koja obožava akciju i koja bi mogla pružati uzbudljive borbe. Kada je uparena s Leslie Smith, borkinjom koja također ne bježi od akcije, od borbe se puno očekivalo. A dobilo se još više od toga, dobila se fantastična borba u kojoj djevojke 15 minute nisu stale niti su trenutka štedjele jedna drugu. Ne moramo previše pričati, samo reći da obavezno pogledate borbu ukoliko niste. Svakoj 50.000 dolara potpuno zasluženo.

Za pobjedu u tri minute protiv Paige VanZant, također je nagrađena Michelle Waterson. Njena izvedba bila je kao iz udžbenika, od samog rušenja do završetka borbe gdje nije lako završiti protivnicu koja nema ambiciju tapkati. Svoj UFC debi po jako dobrom će pamtiti Paul Craig. Škotski borac je u trećoj rundi izvukao polugu na ruci Luizu Henriqueu da Silvi i pokazao kako poluteška ima jedno novo vrlo zanimljivo ime.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI