Službeno: Cormier vs. Oezdemir na UFC-u 220!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 09:45h Autor:

Ilustracija: DC vs. Oezdemir

Dana White je u utorak natuknuo kako UFC-u neće smetati to što je Volkan Oezdemir nedavno uhićen i što ga uskoro čeka suđenje zbog fizičkog napada na čovjeka u baru na Floridu da mu daju priliku protiv Daniela Cormiera. To je danas i potvrđeno od strane same organizacije.

Elitna promocija je, naime, u srijedu objavila da će UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier braniti svoj pojas u poluteškoj kategoriji upravo protiv Volkana Oezdemira na UFC-u 220 u Bostonu. Priredba je zakazana za 20. siječanj, odnosno za otprilike sedam tjedana te bi ovaj meč bio i ranije najavljen (vrlo vjerojatno) da Oezdemir nije bio u pritvoru.

Podsjećamo kako je Cormier u posljednjem nastupu na UFC-u 214 u mjesecu srpnju poražen nokautom od Jona Jonesa. No, s obzirom na pad bivšeg prvaka na doping testu, meč je preinačen u “No Contest”, a Cormieru je vraćen pojas koji će sada ponovno braniti. Amerikanac u karijeri ima 19 pobjeda, 1 poraz i 1 već spomenuti “No Contest”.

Oezdemir je, s druge strane, u UFC-u tek godinu dana. U posljednjem dvoboju je svladao nokautom top contendera Jimmija Manuwu što mu je i donijelo šansu napasti pojas prvaka. U karijeri ima 15 pobjeda i tek jedan jedini poraz.

Iako se za sada ne zna službeno, pretpostavlja se da bi meč Cormier vs. Oezdemir trebao predvoditi UFC 220.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI