Službeno: Anderson Silva odbio borbu protiv Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2012 07:30h Autor:

Anderson Silva

 

 Anderson Silva definitivno se nema namjeru boriti protiv Chrisa Weidmana koji trenutno kotira kao prvi izazivač u srednjoj kategoriji UFC-a.

Ogroman prostor u MMA medijima proteklih tjedana zauzimaju vijesti o idućem potencijalnom izazivaču Andersona Silve i njegove titule prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a. Veliki broj imena se spomenuo, no nerijetko se i iz samog vrha UFC-a može čuti da trenutno kao broj jedan na listi kotira Chris Weidman nakon uvjerljive pobjede nad Markom Munozom.

No, iz Brazila su se već nekoliko puta oglasili Andersonovi menadžera i odbacili svaku pomisao da bi pristali na meč svog borca i Weidmana. Razlog je, naravno, financijske naravi. Ne vjeruju da bi meč s njime privukao prevelik interes fanova te bi i samim time zarada od PPV-a bila niska.

UFC je ipak odlučio ponuditi organizaciju tog meča, ali menadžment Andersona je odbio borbu.

“Da, UFC je spomenuo tu borbu, ali mi mislimo da je nema smisla organizirati. Istina je da smo odbili taj meč”, rekao je Jorge Guimaraes, jedan od Andersonovih zastupnika.

Andersonovi menadžeri potvrdili su da su zainteresirani za meč s Diazom, a ovog je tjedna UFC-ov vlasnik Lorenzo Fertita otkrio da imaju želju napraviti meč Anderson VS GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI