Službeno je! Sonnen i Wand 31. svibnja u Sao Paolu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2014 12:05h Autor:

Iako je prije koji dan objavljeno da još nije sigurno da će se Chael Sonnen i Wanderei Silva uopće sastati, danas je ipak i službeno potvrđena njihova borba 31. svibnja u Sao Paolu.

Chael Sonnen i Wanderlei Silva borit će se 31. svibnja u Sao Paolu, na dan kad UFC, po prvi put u povijesti, održava dva eventa u jednom danu (drugi je berlinski Fight Night). Vodstvo organizacije danas je službeno potvrdilo ovu vijest. Iako je prvotno bilo zamišljeno da se nađu na UFC-u 173, na suprotnim će se stranama naći u Ibirapuera Areni u Sao Paulu.

Tako je napokon poznat datum kad će jedno od najvećih UFC rivalstava (koje neki ipak nazivaju namještenim) doživjeti svoje finale, odnosno kulminirati onako kako fanovi najviše vole, borbom u UFC-ovom kavezu.

Sonnen će u borbu ući s ukupnim omjerom od 28 pobjeda 14 poraza i jednom neriješenom borbom. Njegov protivnik je pak na omjeru 35-12-1.

Chael Sonnen i Wanderlei Silva bili su treneri u trećoj sezoni brazilskog Ultimate Fightera koja se trenutno emitira, a njene finalne borbe održati će se na istom eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI