Službene ponude Fedoru još nema, ali interes je fenomenalan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2012 09:20h Autor:

Brock Lesnar i Fedor Emelianenko

MMA svijetom se poput munje proširilo pitanje Dana Whitea upućeno fanovima žele li vidjeti borbu Brocka Lesnara i Fedora Emelianenka, a reakcija fanova je fantastična, na forumu su srušeni svi dotadašnji rekordi.

Dana White prije dva dana izazvao je pravu ludnicu na jednom inozemnom MMA forumu kada je objavio jednu poruku. Ne bi se radilo o takvoj senzaciji da u priču nije bio uključen Fedor Emelianenko, a kad se tome doda još i Brock Lesnar, ludnica je zagarantirana.

"Je li ovo borba koju želite vidjeti? Proširite ovu temu dalje i pitajte ostale fanove je li ovo borba koju žele?", napisao je White na forumu i izazvao doslovno tisuće i tisuće komentara. Vlasnik foruma otkrio je da nikad nijedna tema u tako kratkom roku nije skupila toliki broj komentara, a u roku od približno 24 sata skupilo ih se čak više od 15 tisuća!

Predsjednik UFC-a nije se više oglašavao u toj temi, pa je i dalje nejasno je li se radilo samo o laganom podgrijavanju vatre među fanovima, no Fighters Only magazin odlučio se raspitati kakva je situacija u Rusiji. Otkrili su da službenog kontakta s Fedorovim menadžerima ipak još uvijek nema, no i tamo postoji ogroman interes za održavanje te borbe. Nema sumnje da bi ovaj okršaj mogao srušiti također sve dosadašnje UFC-ove rekorde i donijeti im nevjerojatnu zaradu, čak i kad bi nekim slučajem pristali na prilično visoke zahtjeve M-1 Globala.

Inače, zanimljivo da se potpuno istom rečenicom početkom ove godine oglasio i Fedorov menadžment. Na njegovoj službenoj Facebook fan stranici objavili su fotomontažu Lesnara i Fedora te uz nju napisali: "Je li ovo borba koju želite vidjeti?"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI