Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Službena izjava Chaela Sonnena povodom umirovljenja | Fight Site

Službena izjava Chaela Sonnena povodom umirovljenja

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2014 17:35h Autor:

Chael Sonnen

Povodim svog umirovljenja, koje je najavio u emisiji UFC Tonight, Chael Sonnen je poslao i službenu izjavu medijima, koju sam u cijelosti prenosimo.

Chael Sonnenova MMA karijera je gotova i to je sada sigurno. Nakon što je to najavio u emisiji UFC Tonight, sad je odlučio sa fanovima i medijima podijeliti i službenom izjavom, koju sam donosimo:

"Koristim ovu priliku da službeno obznanim moje umirovljenje iz borilačkog sporta. Sjajno samo se proveo i uživao sam cijelo vrijeme. Želim se zahvaliti Royu Pittmana, Dave Sandalu, kao i mom treneru Claytonu Hiresu. Ti ljudi su me naučili kako se boriti i ponašati i bili su cijelo vrijeme uz mene, u dobrim i lošim trenucima.

Želio bih se zahvaliti FOX-u i vodstvu UFC-a. Također bih se želio zahvaliti i Billu Brady iz Atletske Komisije države Nevada, koji mi je dao drugu priliku i vjerovao mi kad je rijetko tko vjerovao u mene. Drugi dio svoje karijere apsolutno dugujem njemu. Ponosan sam što ga mogu zvati prijateljem. Također, zahvalio bih se najvažnijeg protivniku kojeg sam ikad imao. Nikad ne bih došao tu gdje sam da nisam imao tog plesnog partnera. Riječ je naravno o Andersonu Silvi. Hvala ti na prilici, hvala ti na uspomenama i također, hvala ti na pozivu na roštilj, iako se nisam pojavio."

Sonnen je nedavno izjavio i kako očekuje prinovu u obitelji te da jedva čekam uživati u očinstvu te posvetite se još nekim stvarima, za koje je tek rekao otkriti koje su to, tj. što ga ispunjava.

Sonnen će ostati član UFC Tonight ekipe FOX televizije, a Dana White je nedavno izjavio kako njega vidi kao budućeg čovjeka na čelu cijelog UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI