Slavni kečer porukom Brocku Lesnaru nasmijao predsjednika UFC-a (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 11:10h Autor:

Roman Reigns

Ako pratite akciju u WWE-ju, onda ste vjerojatno i sami primjetili da je univerzalni prvak Brock Lesnar jednom nogom već izvan ove pro-hrvačke promocije, a  da se već tjednima priprema publika za njegov odlazak i ponovni povratak u UFC.

Taj zadatak nije lagan jer je Lesnar jedna od najvećih WWE zvijezda u čitavom “rosteru” i jedan od stupova uspjeha pro-hrvačke promocije posljednjeg desetljeća. No, Lesnarovo pojavljivanje na UFC-u 226 u srpnju, ulazak u Octagon i ona loša predstava s Danielom Cormierom su bili i konačna potvrda da ćemo “Zvijer” gotovo sigurno uskoro ponovno gledati u Octagonu. Ovo  “uskoro” radi USADA-inog testiranja i izdržavanja ostatka suspenzije radi pada na doping testu znači vrlo vjerojatno veljaču 2019. godine.

U međuvremenu bi se Lesnar trebao još jednom pojaviti u WWE-ju i to na SummerSlamu koji slijedi krajem kolovoza. Tamo bi trebao braniti univerzalni pojas protiv velikog rivala Romana Reignsa. I baš će taj meč otkriti sve planove nekadašnjog UFC prvaka. Ukoliko izgubi u tom meču, Lesnar se sigurno vraća u Octagon!

A upravo je Reigns nasmijao predsjednika UFC-a Danu Whitea jednom od svojih posljednjih izjava koju je na račun Brocka Lesnara rekao tijekom “Monday Night RAW-a”.

Obraćajući se Lesnaru, Reigns je poručio:

“Ako se Lesnar pojavi na SummerSlamu, poslat ću ga tako daleko natrag u UFC, da će pronaći svoje dupe u guzici Dane Whitea.”

Kratki “klip” je vrlo brzo postao viralan, a stigao je i do predsjednika UFC koji ga je odlučio podijeliti na svojim društvenim mrežama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI