Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Slavni “Big John” stao na stranu Yamasakija | Fight Site

Slavni “Big John” stao na stranu Yamasakija

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.06.2017 10:59h Autor:

Chiesa i Yamasaki

Glavna vijest UFC Fight Night 112 priredbe, koja se održala proteklog vikenda, je bila kriva procjena suca Marija Yamasakija u dvoboju između Kevina Leeja i Michaela Chiese što je ujedno bio i “main event” čitave večeri.

Podsjećamo, Lee je zakopčao gušenje s leđa (RNC), a sudac Yamasaki je procijenio da se Chiesa neće moći izvući te je prekinuo meč prije nego što je UFC-ovac odlučio tapkati. Kontroverza je tm veća jer se situacija dogodila na samom kraju runde pa svi imaju argumente da su oštećeni. I Chiesa i Lee. Ulje na vatru je dolio predsjednik UFC-a Dana White koji je na društvenim mrežama “razvalio” Yamasakija preimenovavši ga u “Mazzagatti” –  suca kojeg smatra najgorim u poslu.

No, možda i najpoznatije sudačko ime današnjice, “Big John” McCarthy ne misli tako. Iznanađujuće ili ne, McCarthy je na svom Twitter računu komentirao spornu situaciju i čini se da je na strani svog kolege. Radi li se samo o kolegijalnosti ili McCarthy smatra da Yamasaki nije previše pogriješio, procijenite sami.

“Nesretna situacija za Kevina Leeja koji je nezasluženo dobio zvižduke, a predstasva je bila fenomenalna. To gušenje je bilo JAKO stegnuto i borac se nije branio protiv njega”, napisao je McCarthy jasno dajući do znanja da se prema njemu ne radi o velikog pogrešci, odnosno da je stao na stranu svog kolege.

Nakon meča Chiesa je izjavio kako je Yamasaki najgori sudac MMA-ja te da bi mu trebalo zabraniti daljnje djelovanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI