Skromni Woodley: Ja bih se borio s Mayweatherom i za $5 milijuna i nekoliko satova

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2017 16:58h Autor:

Tyron Woodley

“Najveća borba u povijesti”, između UFC-ovog prvaka Conora McGregora i neporažnog boksača Floyda Mayweathera Jr.-a, još uvijek je daleko od realizacije. Mayweather je složio ponudu, međutim, predloženi iznos će teško zadovoljiti Irca.

Ipak, UFC-ov velter prvak Tyron Woodley, koji ima vlastite planove s McGregorom, vjeruje da će do meča ipak doći, unatoč trenutnom neslaganju oko financija.

“Ja mislim da će do te borbe doći i Conor će procijeniti PPV prodaju. Ja vjerujem da će dobiti više od $15 milijuna, ali neće dobiti $100 milijuna, to vam garantiram”, rekao je Woodley za TMZ.

“Mislim da mora uzeti u obzir da će dobiti 15 do 20 milijuna za borbu i naknadno može zaraditi još 30 do 40 milijuna, sponzorstva za ovo bi bila nestvarna. Vjerujem da će se borba dogoditi i da je stvar principa. Floyd misli,’Ja sam ovdje unosan borac, ja sam prvi počeo zarađivati desetke i stotine milijuna dolara. Ti to još nisi napravio i zato ni ne zaslužuješ takve novce.'”

Woodley osobno bi pristao na meč s Mayweatherom i za puno manji iznos.

“Ja bih bio zahvalan i prihvatio bih $15 milijuna. Pristao bih i na $5 miliuna, 5 posto zarade od PPV-a i nekoliko satova u torbi da obavim posao.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI