Skromni Khabib: Uopće ga ne zanimaju ni novac, ni McGregor, ni Alvarez

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 13:01h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Ukoliko svlada Michaela Johnsona na UFC 205 priredbi, Khabib Nurmagomedov bi napokon mogao dočekati svoj napad na elitni pojas. Ako to zaista i bude slučaj, neporaženi Dagestanac bi već iste večeri trebao saznati tko će ga dočekati u njegovom idućem nastupu, budući da event u New Yorku predvodi upravo borba za pojas u njegovoj kategoriji.

No za razliku od većine UFC-ovih boraca, Khabib nije dio trenda u kojem svi pričaju o novcu, njega zanima samo jedna stvar…

“Mene zanima pojas. Želim završiti ovu borbu i zatim napasti titulu. Briga me tko drži naslov i tko će pobijediti između Alvareza i McGregora. Mene novac ne zanima. Znam da se puno boraca bori radi novca, ali novac mi ne predstavlja sve. Znam da je jako važna stvar u životu, ali ja novca imam i nisam nikad koristio MMA kako bih do istog došao.

Za mene slobodna borba predstavlja moj život, moju krv i sve ostalo što radim u životu. Novac… pa do njega mogu doći na druge načine. Imam novca! Imam sve! Meni treba pojas”, izjavio je Nurmagomedov za Champions.co.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI