Skromni Cain Velasquez: Nema izlika, Fabricio je bio bolji!

UFC 14.06.2015 11:32h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez je ušao u oktogon pred 20 000 svojih navijača kao najbolji teškaš svijeta, a iz njega je izašao pretučen i bez pojasa. Bivši prvak je stigao u Meksiko samo dva tjedna prije meča te mu je ovo bio prvi nastup u dvije godine. No skromni Cain ne traži izlike, već je cijelo vrijeme tijekom pressice odgovarao s "Fabricio je bio bolji".

Werdum je jedan od najboljih MMA boraca svijeta po pitanju BJJ-a, a sinoć je na UFC-u 188 na nogama prebio "Terminatora" koji nikad nije doživio takve batine. Unatoč potresenosti i velikoj količini udaraca koje je primio, Velasquez je cijelo vrijeme išao prema naprijed, a smireni Fabricio ga je čekao i spremno dočekao priliku za fatalnu giljotinu od koje nije bilo spasa.

"Došao sam tu dva tjedna prije meča, ali nema izlika. Sve je bilo u redu, Fabricio je bio bolji.", priznao je Cain na press konferenciji.

"Nema izlika. Fabricio je bio bolji.", konstantno je Velasquez odgovarao na pitanja novinara o uzroku slabog nastupa.

Cain se preko Twittera kratko obratio navijačima:

"Žao mi je zbog svih koje sam iznevjerio."

Poznavajući Velasqueza, možemo zaključiti da će sve greške učinjene u ovom meču popraviti u AKA dvorani. Već jednom je napustio oktogon pognute glave, i svi znamo što se potom desilo Junioru dos Santosu. Cain je neumorni radnik, a ostaje za vidjeti hoće li mu se opet put ukrstiti s novim prvakom kraljevske kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI