Skelly i Brunson stali u obranu Herba Deana

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 20:30h Autor:

Herb Dean i Maximo Blanco

Poznati sudac Herb Dean našao se na udaru kritika nakon dvije reakcija na posljednjem UFC Fight Nightu. No, borci koji su sudjelovali u tim borbama su mu stali u obranu.

Prva situacija koju mu zajednica zamjera dogodila se u borbi Chasa Skellya i Maxima Blanca, gdje je Blanco tijekom gušenja ostao bez svijesti, a Dean to nije primijetio sve dok mu Skelly par puta nije rekao. Srećom po Blanca, pustio je na vrijeme da ne bi bilo žešćih posljedica po njegovo zdravlje. No, Skelly ne smatra to greškom poznatog suca:

“Da se zna, mislim kako je Herb Dean sve dobro odradio. Moj protivnik je zaspao otvorenih očiju, a i u drugoj borbi je napravio dobar prekid.”

Ta druga borba bila je ona između Dereka Brunsona i Uriaha Halla. Brunson je Halla pogodio i poslao na pod te tamo nastavio pogađati, da bi sudac Dean u tom trenutku uskočio te prekinuo borbu. Hall se nakon toga ustao i djelovao je kao da je potpuno u redu, iako je dojam bio da nema kontrolu nad svojim rukama. Ipak, sudac je bio žestoko napadnut, no Brunson misli da je napravio pravu stvar:

“Herb Dean je s razlogom najbolji na svijetu, nema potrebe da itko prima nepotrebnu dodatnu štetu.”

Uriah Hall se o ovoj situaciji nije izjasnio, iako je u kavezu izgleda vrlo uznemiren i razočaran prekidom borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI