Skandal s kartama za UFC 134: Na crnom tržištu cijena i do 1500 dolara!

UFC 21.06.2011 07:49h Autor:

UFC Rio De Janeiro - Dana White

Prava pomama je zavladala za ulaznicama za UFC u Rio de Janeiru. To su iskoristili preprodavači koji će omastiti brk.

Samo 74 minute trebalo je da UFC u prošli petak rasproda sve ulaznice za povratnički event u Rio De Janeiru. I to ne bi bio nikakav problem da najviše koristi od tako brze prodaje nisu imali preprodavači koji će očito dobro omastiti brk. Ljuti fanovi proteklih dana bijesne jer se većina nije mogla ulogirati na stranicu Ingresso.com koja je bila zadužena za prodaju karata. Krenula je priča da je većina karata kupljena od strane preprodavača, a to se na koncu pokazalo i istinito.

Tatame je naime preko svojih novinara pokušao kupiti ulaznice na crnom tržištu i odmah otkrio “zlatni rudnik”. Tri poziva i tri uspješnice… Prvi preprodavač je imao najskuplje karte koje je nudio za 1500 dolara što je 87.5 % skuplje nego u originalnom aranžmanu. Drugi je također prodavao ove ekskluzivne karte po otprilike istoj cijeni, dok je treći kriminalac imao i one najjeftinije. One se cijene oko 625 dolara što je čak 263 posto više nego u originalu.

Američka promocija se za sada nije oglasila povodom ovih organizacijskih propusta. Dvorana u Rio de Janeiru inače prima i više od 14 000 posjetitelja, no zbog instalacije 6 velikih TV ekrana, kapacitet je smanjen za 2629.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI