Sjajnim “Road to the Octogonom” najavljen subotnji UFC on FOX 23 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 20:21h Autor:

Julianna Pena, Jorge Masvidal i Andrei Arlovski

Pred nama je prvi ovogodišnji UFC on FOX event, a kako je to inače kod manifestacija koje se emitiraju na ovom američkoj nacionalnoj mreži, imamo priliku upoznati se bolje sa sudionicima kroz sjajni Road to the Octogon dokumetarni najavni film.

UFC je ponovno glavno mjesto na FOX-u odlučio dati damama, a ovog puta su to Valentina Ševčenko i Julianna Pena, u borbi koja će dati iduću protivnicu Amande Nunes, prvakinje bantam kategorije. Pena do sada u UFC-u izgleda fantastično i gotovo da melje sve protivnice na putu prema vrhu. Ševčenko isto izgleda impresivno, uz jednu razliku. Ona ima poraz, i to upravo od Amande Nunes i jedina joj je želja osvetiti se za isti.

U sunaslovnoj borbi gledamo petu velterašku borbu Donalda Cerronea, a ovog puta mu je protivnik Jorge Masvidal. Kauboj je već najavio kako se ove godine namjerava boriti šest puta, a na nišanu mu je i pojas prvaka. S druge strane, Masvidal je napokon unutar pozitivnog niza, kojeg želi što dulje držati. Cerrone bi mu ujedno sigurno bio i najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri.

Treća borba koji Road to the Octogon najavljuje je teškaški okršaj prošlosti i budućnosti, iako će Andrei Arlovski ovom borbom pokušati dokazati kako je on još uvijek sadašnjost. No, kao protivnika ima Francisa Ngannoua, snažnog Kamerunca iz Pariza. Hoće li Arlovski biti još jedna žrtva Predatora ili ćemo u subotu doživjeti još jedno buđenje Pit Bulla? Možemo samo čekati i vidjeti svojim očima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI