Sjajni Afganistanac izazvao BJ Penna: Bahadurzada spreman boriti se besplatno!

UFC 07.08.2012 07:47h Autor:

Siyar Bahadurzada

 

Rory MacDonald prije par dana zadobio je tijekom sparinga veliku porezotinu na svojoj glavi te je zbog toga otpao iz meča protiv BJ Penna, a još uvijek se ne zna hoće li se tražiti zamjenski borac. Siyar Bahadurzada odlučio se ipak za svaki slučaj ponuditi.

Jedan od najatraktivnijih mečeva na UFC-u 152 u Kanadi trebao je biti nastup BJ Penna nakon što se predomislio te odustao od umirovljenja i odlučio vratiti u kavez protiv Roryja MacDonalda.

Penna je posljednjih mjesec-dva pokušalo nekoliko boraca javno izazvati i nagovoriti na borbu, no to je za rukom pošlo jedino Roryju, pa sad nije poznato kakva su razmišljanja u taboru borca s Havaja i žele li uopće novog protivnika.

MacDonald je predložio da se njihov meč jednostavno malo odgodi i prebaci na UFC 153 koji bi trebao biti održan u Rio de Janeiru u Brazilu.

No, Dana White ima očito i drugih opcija s obzirom na to da se sjajni afganistanski borac Siyar Bahadurzada ponudio da uskoči kao zamjena. “BJ, pošto je Rory otpao, ispunio bi mi snove kad bi prihvatio borbu protiv mene. Nisam veće ime od njega, ali obećavam ti da sam bolji i teži protivnik. Divim se tvom ratničkom duhu i ne namjeravam to omalovažavati”, rekao je Siyar.

“Volio bih da sam se rodio 20 godina ranije kad se borci nisu borili za novac, nego za čast i ponos. Jedini razlog zbog kojeg želim meč s Pennom je kako bih testirao naše ratničke duhove. Nije mi bitan novac, spreman sam čak svoj honorar dati u humanitarne svrhe kako bih to dokazao, a i pristat ću na VADA-ino testiranje na doping”, najavio je afganistanski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI