Sjajne vijesti: Hunt je zdrav i može se vratiti u Octagon!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2017 09:49h Autor:

Overeem vs. Hunt (2008.)

Mark Hunt se može bez ikakvih ograničenja nastaviti boriti u UFC-u! Posljedica je to testova koje je ovaj teškaški veteran odradio u Las Vegasu u jednoj od najboljih klinika za mozak na svijetu – Lou Ruvo Centar.

Još prije nekoliko dana Huntov menadžerski tim je potvrdio da su testiranja prošla vrlo dobro, a The Daily Telegraph sada javlja da je Super Samoanac i službeno dobio odobrenje vratiti se u Octagon.

Podsjećamo kako je Hunt mankut iz glavne borbe “Fight Night” priredbe u australskom Sydneyju nakon što je u jednom intervjuu izjavio da ima problema s pamćenjem i da guta riječi. UFC je reagirao maknuvši ga iz meča jer su smatrali da su to indikacije opasnih zdravstvenih problema. Novozelanđanin je glasno protestirao, no odluka je ostala. Nakon nekoliko dana natezanja pristao je otputovati u Las Vegas i odraditi testove. Nasreću sve je u redu s ovom Pride, K-1 i UFC legendom!

“Da, ništa mi nije”, izjavio je Hunt kratko za MMAFighing.

Ne smije se smetnuti s uma niti to da je Hunt i dalje u sudskom postupku s UFC-om koji je tužio radi skandala s Brockom Lesnarom i njegovim padom na doping testu uoči UFC-a 200. Naime, UFC je znao da je njihov bivši prvak dopingiran, no unatoč tome su mu dopustili da se bori protiv “Super Samonaca” jer nisu htjeli ugroziti glavnu borbu večeri te mega priredbe. Hunt ih sada tuži jer vjeruje da su mu svjesno ugrozili zdravlje.

U posljednjem nastupu Hunt je u svibnju mjesecu pobijedio Derricka Lewisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI