Sjajna vijest: Max Holloway dobio dozvolu za povratak, ali i dalje ne znaju što mu je…

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2018 13:03h Autor:

Max Holloway (Instagram)

Max Holloway je spreman za povratak! Sjajna je to vijest za sve fanove UFC prvaka u perolakoj kategoriji koje je sigurno zabrinuo uoči UFC-a 226 kada je morao odustati radi do sada nerazjašnjenih razloga.

Podsjećamo kako je “The Blessed” imao simptome potresa mozga, a kasnije se pojavila informacija da je čak pretrpio lakši moždani udar. Meč protiv Briana Ortege je otkazan u  posljednji trenutak po odluci njegovog tima, a Havajčanin je do sada odrađivao bezbrojne pretrage kako bi shvatili što je zaista pošlo po krivu.

U posljednjoj epizodu “UFC Tonight” emisije, Holloway je otkrio kako su mu liječnici sada dali zeleno svjetlo za nastup, a ujedno i nastavak karijere.

“Dobra stvar je da su svi stručnjaci za traume glave rekli da sam dobro i da mogu raditi što mi je volja. Također smo posjetili liječnike koji su  provjeravali nivoe kalija u mom organizimu i sve je bilo super. Tako da i oni koji su tvrdili da je skidanje kilograma bilo problem, mogu to isključiti.”, objašnjava UFC šampion i dodaje:

“Dobra stvar je da u biti ne znamo konačni odgovor, ali na kraju dana, dobili smo dozvolu da se borim. Odlično je što nitko nije zabrinut od liječnika, što me čini uzbuđenim. Vrijeme je da se vratim u dvoranu tamo gdje pripadam, kao i u Octagon. Ne mogu dočekati povratak onome što volim.”

Upitan  o tome što je sljedeće za njega s obzirom na glasine da bi se trebao boriti protiv Briana Ortege na UFC-u 231, Holloway odgovara da ništa još uvijek nije dogovoreno. Priznaje da mu je ponuđen ugovor za taj meč, ali da ga još nije potpisao.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. Kao što su i svi drugi saznali za tu informaciju, tako sam saznao i ja. Na interentu. Neki lik iz medija mi je čestitao na meču i povratku u kavez. Ja sam se pitao što se točno događa? Nisam mu odgovorio, nego sam otišao na interent i vidio tu ludu vijest”, opisuje i dodaje:

“Očito UFC radi ono što treba. Znaju da me ne trebaju niti pitati za protivnika, samo mi pošalju ugovor za borbu i njihov dečko je spreman.”

Holloway je nakon osvajanja titule protiv Josea Alda, svoj pojas branio protiv istog čovjeka pobjedivši ga dva puta zaredom. Meč protiv Ortege bi mu trebala biti druga obrana UFC pojasa u kategoriji do 66 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI