Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sjajna velteraška borba dolazi na UFC 224 u Brazil | Fight Site

Sjajna velteraška borba dolazi na UFC 224 u Brazil

UFC 25.03.2018 15:21h Autor:

Zaleski vs. Strickland

UFC 224 dobio je još jedan vrlo zanimljiv duel na svoj program. Riječ je o borbi velter kategorije između dva borca unutar sjajnih nizova. Brazil će predstavljati Eliseu Zaleski Dos Santos, a na gostujući teren dolazi Sean Strickland.

Promocija ne odustaje od svoje u posljednje vrijeme ustaljene prakse da u svakoj borbi eventa u Brazilu nastupa domaći borac. Ovo je 12. potvrđeni duel i 13. brazilski borac potvrđen za nastup (Machida i Belfort bore se međusobno), ukoliko MacKenzie Dern brojimo pod Brazil zbog njenih korijena. I ovo je uistinu sjajna borba, izuzetno bitna za velter kategoriju.

Eliseu Zaleski Dos Santos (18-5, 4-1 UFC) trenutno se nalazi u nizu od četiri pobjede i gleda prema Top 15 poretku, koji bi mogao osigurati idućom pobjedom. 31-godišnji Brazilac je u listopadu prošle godine savladao Maxa Griffina, što mu je svakako najbitniji trijumf u dosadašnjoj karijeri. Za razliku od većine Brazilaca, ovo je borac koji je veći dio svojih UFC nastupa odradio u Americi, no sada je ipak dobio priliku drugi put za redom nastupiti u domovini te tamo tražiti veliku pobjedu.

A takvom bi se svakako smatrala ona nad 27-godišnjim Seanom Stricklandom (19-2, 6-2 UFC), velterašem od kojeg su do sada bolji bili tek Santiago Ponzinibbio i Kamaru Usman, oba sudačkom odlukom. Osim tih borbi, Strickland je do sada uspješno prolazio sve ostale prepreke i gleda prema Top 15, gdje se već jedno kratko vrijeme nalazio. Ovo će mu biti druga borba u Brazilu, gdje je zapravo došao njegov prvi poraz, onaj spomenuti od Ponzinibbia.

UFC 224 održava se u Rio De Janeiru 12. svibnja i predvodi ga borba Amande Nunes i Raquel Pennington.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI