Sjajna borba srednje kategorije dodana na Miočićev i Cormierov event

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2019 17:02h Autor:

Derek Brunson

Borba srednje kategorije između Dereka Brunsona i Iana Heinischa pojačala je program UFC 241 priredbe, koju 17. kolovoza predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Derek Brunson (19-7, 10-5 UFC) jedan je od sada već iskusnijih boraca na UFC-ovom rosteru srednje kategorije. Dio promocije je od 2012. godine kad je pristupio zajedno s ostatkom boraca iz Strikeforcea i od tada je ovaj 35-godišnjak konstantno u vrhu. Ipak, svaki put kad je trebalo napraviti dodatni iskorak, on je bio zaustavljen. Sad je u novom pokušaju dolaska na vrh, budući da je u svojoj posljednjoj borbi savladao Eliasa Theodoroua, čime je prekinuo niz od dva poraza. Bolji od njega bili su Israel Adesanya i Ronaldo Souza.

Po svoju drugu pobjedu u nizu će Brunson krenuti protiv Iana Heinischa (13-1, 2-0 UFC). Radi se o borcu koji je u svojoj posljednjoj borbi uspio prekinuti od pet pobjeda Antonia Carlosa Juniora. To ga je dovelo u službeni ranking, gdje se nalazi na 11. mjestu, dva mjesta ispod Brunsona koji tako ovim putem brani svoj Top 10 status.

Ovo je šesta službeno potvrđena borbu za ovu priredbu. Osim one glavne, svakako uzbudljivo zvuči i “co-main” event između Anthonya Pettisa i Natea Diaza, dok nikako ne smijemo preskočiti Yoela Romera i Paula Costu. Brunson i Heinisch bi svakako trebali biti u gornjem dijelu uvodnog programa, ako čak ne nađu i svoje mjesto na glavnom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI