Sjajan highlight video Bena Rothwella (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 22:45h Autor:

Ben Rothwell

Ben Rothwell je trenutno hit UFC-ove teškaške divizije, a kao takav ima i sve više fanova, pored onih brojnih koji ga već prate kroz cijelu karijeru. Jedan od fanova je tako napravio do sad najbolji video s najboljim i najimpresivnijih trenucima iz njegove MMA karijere.

Karijera koja je započela 2001. godine, kad je Ben imao tek 19 godina. Danas 33-godišnji UFC-ov borac ima iza sebe 44 borbe, u kojima je odradio 34 pobjeda (20 nokauta, 12 submissiona) i devet poraza (četiri puta nokautiran). U UFC-u je od 2009. godine te je ostvario pet pobjeda i tri poraza, a trenutno je unutar niza od tri pobjede prekidom. Žrtve su bili Brandon Vera, Alistair Overeem i Matt Mitrione.

Osim u UFC-u, 194 cm visoki i 120 kilograma teški borac je svoju karijeru gradio i u europskim borilištima, a bio je član i vrlo jakog IFL-a te je također nastupio i na Afflictionu protiv Andreija Arlovskog. Ipak, trenutno je u najzrelijem razdoblju svoje karijere, a sve to su potvrdili rezultati. Rothwell se nada napadu na titulu, a za to su mu vjerojatno potrebne još dvije pobjede.

Ovaj video je uistinu sjajno odrađen, kao kombinacija Rothwellove poruke fanovima te trenutaka iz njegovih borbi. Jednostavno, uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI