Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sjajan govor Barnetta nakon borbe: UFC treba borce kao što je Roy Nelson (VIDEO) | Fight Site

Sjajan govor Barnetta nakon borbe: UFC treba borce kao što je Roy Nelson (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2015 10:24h Autor:

Roy Nelson, Josh Barnett i Jon anik

Nakon sjajne borbe, možda još sjajniji bio je govor Josha Barnetta u kavezu nakon borbe. Posebno je dojmljiv bio dio gdje je pozvao Roya Nelsona i izuzetno ga pohvalio te se na kraju ispričao fanovima što su borbi odveli do sudačke odluke.

Odmah nakon nevjerojatnih pet rundi, koje su pružila dva prava istinska ratnika, Josh Barnett i Roy Nelson, pobjednik borbe je odradio i vrlo dojmljiv govor pred japanskom publikom. Najzanimljiviji dio sigurno je bio kraj, kad je pozvao Roya Nelsona te mu odao veliko priznanje pred kompletnom UFC publikom.

"Ovo što smo ponudili je rezultat sjajnog treninga i kampa koji smo odradili, gdje me moj tim tjerao na još više. Moj klinč danas nije bio dovoljno dobar, zapravo ništa nije bilo dovoljno dobro, ali je sve to dobra početna točka", rekao je Barnett, a nakon toga se obratio japanskoj publici, naravno na njihovom jeziku.

Na kraju se odlučio obratiti i svom protivniku, kojeg je pozvao kraj sebe rekavši: "Roy, dođi ovamo, i ti si dio ovoga svega, trebaš biti ovdje", a nakon Nelsonovog dolaska je nastavio:

"Roy i ja smo pružili pravu borbu i niti jedan od nas nije htio da ovo dođe do odluke. Roy Nelson je pravi šampion, jer tu titulu ne donosi samo posjedovanje pojasa. To je do načina kako se ljudi bore, a Roy se bori upravo tako. On je pravi ratnik i zbog toga sam se i želio boriti protiv njega. On je tip osobe i borca kakve UFC treba i kakve želimo gledati. Doveo je do toga da sam i ja morao pružiti svoj maksimum i svaka mu čast na tome."

Nakon borbe je Barnett još nešto o samom nastupu dodao u tunelu putem u svlačionicu:

"Očekivao sam da ću ga završiti unutar dvije runde. Mislio sam kako će biti umoran te da više neće moći i da ću tu lako doći do pozicije iz koje ću ga završiti. No, nije bilo tako. On je izdržao sve što sam ponudio i ujedno je i testirao moj cardio. Tražio je cijelo vrijeme svoju priliku da me kazni, jer on to ima u sebi, dok je god na nogama, Roy Nelson može jednim udarcem završiti bilo koga. Mislim kako je moj boks u klinču bio dovoljno dobar, ali nisam uspio doći do pravog udarca."

Hvala obojici boraca na odličnih pet rundi u kojima smo uistinu mogli uživati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI