Siver: Sjećate li se Sotiropoulosa i kako je on prošao?

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2015 19:59h Autor:

Dennis Siver (foto: Facebook)

Dennis Siver je veliki autsajder u borbi protiv Conora McGregora, no njemačkog UFC borba to ne zabrinjava. On se prisjetio jedne sllićne situacije u kojoj je već bio, kad je također bio veliki autsajder, protiv Georgea Sotiropoulsa.

Bila je to veljača 2011. godine. Australski MMA borac George Sotiropoulos bio je veliki hit lake kategorije. Imao je iza sebe niz od sedam pobjeda, gdje su se isticali Joe Lauzon te njegov imenjak Stevenson i mnogi su ga već vidjeti kao budućeg izazivača. UFC mu je ipak odlučio dati još jedan ispit, a to je bio Dennis Siver.

"Kad sam se išao boriti protiv Sotiropoulos bio sam u gotovo jednakoj situaciji kao danas", prisjetio se Dennis u razgovoru za MMAJunkie dodavši: "Svi su ga vidjeli kao favorita te mu je obećana borba za naslov ukoliko dođe do pobjede u našoj borbi."

Dogodilo se u potpunosti suprotno. Siver je u potpunosti dominirao te savladao Australca, koji se od tog poraza nije oporavio. Nakon toga je naredao još tri UFC poraza, uslijedio je otkaz, a i u Titanu je poražen od Mikea Riccia te je trenutno na pet poraza u nizu. Sve je to pokrenuo Dennis Siver, koji kaže: "Došao sam i uništio mu sve čemu se nadao. Namjeravam to ponoviti u nedjelju."

Siver se u UFC-u bori od 2007. godine, a među elitom je ostvario 11 pobjeda i šest poraza. Razočaran je što je uvijek ostao u marginama, no vjeruje kako njegovo vrijeme može tek doći.

"Moram priznati kako sam razočaran što kroz karijeru nisam imao više podrške od same organizacije. No, sad se borim protiv Conora McGregora, koji je najspominjaniji borac u UFC-u, Ako ga savladam, bit će to znak da je moje vrijeme napokon došlo", rekao je na kraju 36-godišnji njemački borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI