Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Siver i Rosa te Holohan i Kelades borbe večeri, bonusi Wilkinsonu, Hollowayu, MacDonaldu i Aubin-Mercieru | Fight Site

Siver i Rosa te Holohan i Kelades borbe večeri, bonusi Wilkinsonu, Hollowayu, MacDonaldu i Aubin-Mercieru

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2014 11:30h Autor:

Mike Wilkinson

Poznati su i dobitnici bonusa na oba jučerašnja UFC eventa. Najbolju borbu u Švedskoj odradili su Dennis Siver i Charles Rosa, dok su na račun nastupa dodatnu zaradu inkasirali Max Holloway i Mike Wilkinson. Najbolja borba u Kanadi bila je "war of the flies" Holohana i Keladis, a najbolje nastupe imali su Rory MacDonald i Olivier Aubin-Mercier.

 Povratnik Dennis Siver i njegov protivnik Charles Rosa, koji je borbu prihvatio prije samo pet dana, odradili su borbu večeri UFC Fight Night 53 u Stockholmu. 15 minuta intenzivnog "fajta", kako na nogama, tako i na podu su odradili ova dva borca, a Joe Silva je, na kraju borbe, Rosu komentirao riječima: "Kakav će tek biti kad mu iduću borbu tamo šest dana prije nastupa."

Najbolje nastupe odradili su Max Holloway i Mike Wilkinson. Oba borca su slavili nokautima nad domaćim zvijezdama, no težak je ovo bio izbor, budući da su Jan Blachowicz i Zubaira Tukhungov također slavili izuzetno efektnim nokautima.

Najbolja borba u Kanadi bila je spektakularni duel u muha kategoriji, između Patricka Holohana iz Irske i Chrisa Keladesa. Na kraju je slavio domaći dečko, no to ni nije previše bitno, jer ova dva momka su cijelu dvoranu digla na noge. Sigurno najbolja, najzanimljivija i najintenzivnija UFC borba unutar posljednjih nekoliko evenata.

Dodatnu zaradu osigurali su si i Rory MacDonald za nokaut vrijedan napada na titulu te Olivier Aubin-Mercier, za rijetko viđeni potez. On je do pobjede nad Jakeom Lindseyem došao obrnutom kimurom iz trokuta. Nemojte si to pokušati vizualizirati, pogledajte borbe i uvjerite se svojim očima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI