Siver: Conor ipak može puno više od samog brbljanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2015 14:05h Autor:

Dennis Siver

Dennis Siver priznao je Conoru McGregoru da je bio apsolutno bolji borac. Također, rekao je kako je sad svjestan da Irac ima puno više kvaliteta nego što je mislio prije njihove međusobne borbe.

Iako je i Dennis Siver bio jedan od onih koji su za Conora McGregora govorili kako je prije svega brbljavac, Njemac je na svojoj koži osjetio da to u potpunosti ipak nije tako. Jednostavno nije imao odgovora ne njegovu raznovrsnost, no kako je sam priznao, niti na kontrolu distance.

"Stvar koju Conor McGregor jako dobro radi je pričanje. No, sad mi je pokazao kako zna raditi puno više od toga, zna se jako dobro boriti. Bio je puno bolji od mene. Moram priznati kako ima jako dobro oko. Vidi distancu i zna je držati", rekao je Siver.

Zanimljivo je bilo pitanje što bi sad savjetovao drugim borcima, kako da se nose s tom distancom, a odgovor je bio: "Jako dobro pitanje, no da sam znao odgovor na njega, iskoristio bih ga sam. Momci će morati probati sami pa vidjeti."

Bit će zanimljivo vidjeti odgovor Josea Alda na to. Brazilac je do sada pokazao da za svakoga ima rješenje. No, Conor je jedna malo drugačija persona, kako osobno, tako i borilački.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI