Silvin trener: Anderson nikad ne bi igrao prljavo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2015 08:38h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva je nakon meča s Nickom Diazom suočen s problemima koje su izazvali njegovi padovi na doping testovima, a njegov je dugogodišnji boksački trener o tome ovih dana govorio za brazilski Globo.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva pao je na dva doping testa i pitanje je kakva je njegova sudbina u UFC-u i MMA svijetu. Luiz Carlos Dorea njegov je dugogodišnji boksački trener koji je uvjere da Anderson nije želio zlouporabiti nedozvoljena sredstva.

"Uistinu sam tužan zbog svega jer poznajem Andersona godinama. Osobno ne znam što se dogodilo. Zna da je Anderson uvijek bio čist. Naporno radi i krenuo je vrlo skromno. Ne znam što se dogodilo, ali vam mogu reći da Anderson nikada ne bi uzeo takva sredstva na prljav način. On nikad ne bi koristio takvo nešto.", izjavio je Dorea.

"Svi smo vrlo žalosni. On je najveći MMA borac svih vremena. Korektan je i pošten čovjek i nikada ne bi uzeo nešto nedozvoljeno da stekne prednost. Čisti je talent i to mu nije potrebno. Znam da je uzimao određen lijekove kao što su kortikosteroidi, ali ne znam kojeg svojstva. Ne vjerujem da je uzeo nešto da dođe do prednosti. Možda je bio problem u tim lijekovima."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI